Menu
Uudenmaankadun akryyli ja DIVERSE

Nylandsgatans akryl och diverse
Uudenmaankatu 11, 00120 Helsinki
Puhelin: 045-848 5005
info(at)diverse.fi

Kesk - Pe 11-17.30

La 12-16

Su Ma Ti suljettu


Kokeile!/Maalaa!/Opi!

Otamme mielellämme vastaan pienehköjä ryhmiä erilaisiin materiaalitestauksiin ja -kokeiluihin. Eli, jos olet esim. työväenopiston, taideyhdistyksen tai koulun ”taidevetäjä”, ota yhteyttä niin keskustellaan lisää. Kerromme mielellämme maahantuomistamme tuotteista (olemmehan itse ne valinneet...). Historiallisista väreistä erikoisakryyleihin. Ilta kuitenkin räätälöidään ryhmän toiveiden mukaan. Mahdollinen materaalimaksu.

Tilamme on viihtyisä mutta pieni. Mukaan mahtuu 5-10 henkilöa, riippuen ohjelmasta. Workshopit kestävät normaalisti noin kaksi tuntia.

Tässä muutama esimerkki mistä voimme kertoa. Lopullisesta ohjelmasta päätetään yhdessä.

Yleistä: siveltimiä ja muita ”työkaluja”. Erilaisia alustoja. Pigmenttejä. Erilaisten tekniikoiden yhdistely (esim akryyli-akvarelli, akryyli-öljy).

Akvarelli: Erilaisia akvarellipapereita,erilaisia karkeuksia. Venäläisiä White Nights-värejä ja amerikkalaisia historiallisia Rublev-värejä. Mediumeita.

Akryyli: Golden Paintsin värejä ja mediumeita (amerikkalainen ”kultti-statusta” saanut sarja). Fluid-värejä, Heavy Body, High Flow. ”Tehostemediumeita” ja -pastoja.

Öljy: Kokeile amerikkalaisia Rublev-öljyvärejä ja maalausnesteitä. Koe miten on maalata pigmenttirikkailla, historiallisilla väreillä - ilman nykyaikaisia kemikaaleja ja halpoja lisäaineita.

 

Luovat illat taiteilja Johnny Ramstedtin kanssa

Kokoa oma jengi (max 7 henkilöä) ja tulkaa Uudenmaankadulle maalaamaan ja viettämään luovaa iltaa! Taiteilija Johnny Ramstedtin innoittamana maalaamme kaikki oman taulun; annamme mielikuvituksen ohjata. Pääasia on että viihdytte ja saatte kokeila jotain uutta (Johnny on hyvin monipuolinen taiteilija). Käytämme lähinnä hyviä akryylivärejä ja -mediumeita. Illan taulu jää muistoksi. Ei ”pääsyvaatimuksia”, kaikki voivat osalistua. ”Omat eväät” sopii hyvin.

Hinnat alk 124 €.

 Ins kväll

 

 

Nylandsgatans akryl och diverse   |   Uudenmaankatu 11, 00120 Helsinki   |   Puhelin: 045-848 5005   |   info(at)diverse.fi