Menu
Nylandsgatans akryl och DIVERSE

Nylandsgatans akryl och diverse
Nylandsgatan 11, 00120 Helsingfors
Telefon: 045-848 5005
info(at)diverse.fi

Ons-Fre 11-17.30

Lördag 12.00 - 16.00

Sönd Månd Tisd stängt

Och enligt överenskommelse.


Testa! / Måla! / Lär!

Vi tar gärna emot mindre grupper för materialtestning med mera. Så om du är lärare för en arbisgrupp, konstklass, konstförening eller vad som helst, ta kontakt med oss så diskuterar vi närmare. Vi berättar gärna om våra produkter, som i många fall i Finland endast säljs av oss. Från historiska färger till speciella akrylprodukter, som ännu inte nått butikshyllorna. Vi skräddarsyr kvällen på basen av dina önskemål. Materialavgift kan tillkomma.

Vår butik är trivsam men ganska liten; vi tar emot max 5-10 personer per gång beroende på programmet. Normalt brukar våra ”workshops” ta kring två timmar.

 Här är några exempel på vad vi kan berätta om. Det slutliga programmet bestämmer vi tillsammans.

Allmänt: Penslar och andra verktyg. Olika underlag. Pigment. Kombinera olika medier (akryl -akvarell, akryl-olja).

Akvarell: Olika akvarellpapper, olika gräng. Ryska White Nights-färger och Rublevs historiska akvarellfärger. Medium.

Akryl: Golden Paints färger och medier (amerikansk kultförklarad serie). Fluid färger, Heavy Body, High Flow. Effektmedium och pastor

Olja. Prova på amerikanska Rublev-oljefärger och målarmedier. Det blir en upplevelse att måla med pigmentrika, historiska fäger, utan moderna hjälpämnen.

 

Inspirationskvällar med konstnär Johnny Ramstedt

Samla ihop ett litet gäng (max sju personer) och kom till Nylandsgatans Diverse för en kreativ kväll. Med Johnny Ramstedt som primus motor gör vi alla en egen tavla; vi låter fantasin flöda.Det viktiga är att alla har en trevlig kväll, och gör någonting skojigt. Tavlan blir ett bra minne av kvällen. Vi använder främst bra akrylfärger. Inga krav på kunskap eller erfarenhet. Ha ett eget tema för kvällen, eller låt Johnny styra. Möjlighet till förtäring enligt eget val.

Pris från 124 €.

Ins kväll

Nylandsgatans akryl och diverse   |   Nylandsgatan 11, 00120 Helsingfors   |   Telefon:045-848 5005    |   info(at)diverse.fi