Menu
Nylandsgatans akryl och DIVERSE

Nylandsgatans akryl och diverse
Nylandsgatan 11, 00120 Helsingfors
Telefon: 045-848 5005
info(at)diverse.fi

Ons-Fre 11-17.30

Lördag 12.00 - 16.00

Sönd Månd Tisd stängt

Och enligt överenskommelse.


Diverses sortiment

Diverse har sin egen linje. Vi strävar inte till att vara ett "konstnärens varuhus". Snarast är vi idag "konstnärens specialaffär". Därtill skall vi vara bäst i Finland när det gäller proffsiga akrylfärger och –medier.

Därtill säljer vi produkter som vi av en eller annan orsak finner intressanta. Det kan vara japanska penslar av proffskvalitet med fördelaktigt pris, estniskt 100% återvunnet papper eller tyska ergonomiska penslar. Vi gillar att hitta nya, roliga eller mer speciella produkter med det rätta pris/kvalitet förhållandet. Vi tar gärna emot feed-back, ideér och tips från våra kunder.

Golden Paints från USA

Golden Paints är en amerikansk tillverkare av akrylfärg och –medier. Företaget tillverkar endast produkter av högsta klass; de har ingen s.k. studio- eller hobbyserie.
Vi håller ett brett sortiment av Golden-produkter tillgängliga omedelbart - färger, medium, gel, specialpolymerer - och leverera också de ovanligare så snabbt det går. 

Nylandsgatans akryl och diverse   |   Nylandsgatan 11, 00120 Helsingfors   |   Telefon:045-848 5005    |   info(at)diverse.fi