Menu
Uudenmaankadun akryyli ja DIVERSE

Nylandsgatans akryl och diverse
Uudenmaankatu 11, 00120 Helsinki
Puhelin: 045-848 5005
info(at)diverse.fi

Kesk - Pe 11-17.30

La 12-16

Su Ma Ti suljettu


Diversen valikoima

Diverse-myymälällä on oma tuotefilosofiansa. Emme missään nimessä ole ”taitelijan tavaratalo”. Ehkä "taiteilijan erikoiskauppa" olisi parempi nimike. Valikoimaamme voidaan jopa haukkua suppeaksi. Mutta haluamme olla Suomen paras kun on kyse taiteilija-akryyleistä.

Lisäksi meillä on myynnissä paljon kiinnostavia tuotteita. Esimerkiksi laadukkaita japanilaisia siveltimiä edulliseen hintaan, virolaista edullista 100% uusiopaperia, tai saksalaisia ergonomisia siveltimiä. Yritämme jatkuvasti löytää uusia, kivoja tai erikoisempia tuotteita joiden hinta-laatu suhde on kohdallaan. Otamme mielellämme vastaan palautetta, ideoita ja vinkkejä asiakkailtamme.

Amerikkalainen Golden Paints

Golden Paints on amerikkalainen akryylivärien valmistaja. Firma valmistaa vain ja ainoastaan ammattitaiteilijatuotteita, n.k. studiosarjaa heillä ei ole.
Meillä on laaja valikoima Goldenin tuotteita - värejä, maalausaineita, geelejä, erikoispolymeerejä - hyllytavarana; loput toimitetaan pienellä viiveellä.

Amerikkalainen Natural Pigments on myös tärkeä valmistaja. Heiltä saamme historiallisia ja harvinaisia värejä, öljyjä, pigmenttejä jne. Taiteilijoille, jotka haluavat kokeilla muuta kuin "hajutonta tärpättiä ja pellavaöljyä". Jos olet kiinnostunut vanhoista maalausmenetelmistä, tutustu Natural Pigmentsiin!

Daniel Smith on uusin toimittajamme. Tervetuloa tutustumaan Daniel Smithin kiinnostavaan valikoimaan!

Nylandsgatans akryl och diverse   |   Uudenmaankatu 11, 00120 Helsinki   |   Puhelin: 045-848 5005   |   info(at)diverse.fi